CERA ALBA (BIJELI VOSAK) 100g

30,51 kn

Dobiven dodatnim prošišćavanje žutog pčelinjeg voska.

Koristi se u kozmetičkoj industriji jer je dodatno pročišćen i neutralnog mirisa.

 

Kategorija:
Podijeli:

Opis

Bijeli vosak dobiven dodatnim prošišćavanje žutog pčelinjeg voska.

Bijeli vosak češće se koristi u kozmetičkoj industriji jer je dodatno pročišćen i neutralnog mirisa.

Koristi se kao ekscipijens, pomoćna supstancija za učvršćivanje, koja se najčešće dodaje u balzame za tijelo u koncentracijama 10-15%, te u pripravi balzama za usne u koncentraciji oko 20%.

Izgled ambalaže ne mora odgovarati stvarnom stanju.

Dodatne informacije

Proizvođač

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Pretplati se na newsletter i ostvari 10% popusta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.