Eukaliptus radiata eterično ulje (Eucalyptus radiata) 10ml Oshadhi

6,24  (47,00 kn)

Antivirusno i ekspektoransno djelovanje uz doprinos na imunološki sustav.

Nema na zalihi

Podijeli:

Opis

“Sva cineolna eterična ulja – eukaliptus radiata, eukaliptus globulus, ravensara, mirta kemotip cineol, saro – sadrže 1,8-cineol, iznimno zanimljivu malu molekulu koja je, koliko zasad znamo, odgovorna za njihovo antivirusno djelovanje. Ipak, kod osoba koje imaju opstrukciju ili su u astmatskom napadu, eterična ulja mogu pogoršati stanje i treba ih izbjegavati u inhalacijama ili prostoru.

Eterično ulje eukaliptus radiate se smatra sigurnim eteričnim uljem, za korištenje u prostoru, kod inhalacija i u preporučenim koncentracijama u pripravcima za kožu.

Možemo reći da pokazuje sinergiju cineolnih ulja sa tom temeljnom antivirusnom sastavnicom – 1,8-cineolom i malim ugljikovodicima koje obično nalazimo u borovima – pinenima.

Kao ni druga cineolna ulja, ne smije se kapati u nos ili piti osim u gotovim pripravcima, ali inhalacije, korištenje u prostoru pokazat će određeno antivirusno djelovanje i djelovanje na opuštanje bronha i povećanu dostupnost kisika. Za razliku od eukaliptus globulusa, ne sadrži ketone i smatra se sigurnim i u prostoru s malom djecom.”

Frane Herenda, mag. pharm. fitoaromaterapeut

 

Slike i tehnički podaci o proizvodima na web shopu su informativni i ne moraju nužno odgovarati stvarnom stanju.

Dodatne informacije

Proizvođač

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Pretplati se na newsletter i ostvari 10% popusta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.