Pretplati se i ostvari 10% popusta na slijedeće 3 narudžbe!!!

Ružmarin CO2 ekstrakt topiv u vodi(10ml)

36,63 kn

Tamno smeđa viskozna teklućina pri sobnoj temperaturi, lako topiva u vodenoj fazi.

Koristi se za sprječavanje oksidacije te za postizanje mikrobiološke stabilnosti kozmetičkih proizvoda koji sadrže vodu.

Kategorija:

Podijeli

Opis

Tamno smeđa viskozna teklućina pri sobnoj temperaturi, lako topiva u vodenoj fazi.

Zbog antioksidativnog i antimikrobnog djelovanja koristi se za sprječavanje oksidacije te za postizanje mikrobiološke stabilnosti kozmetičkih proizvoda koji sadrže vodu.

100% prirodno.

Namjena: antioksidans za kozmetiku

Slika može ne odgovarati stvarnoj ambalaži.

Dodatne informacije

Proizvođač

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Pretplati se na newsletter i ostvari 10% popusta na slijedeće 3 narudžbe!!!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.