Parfemi Kemig prezentacija

Frane Herenda

mag. pharm., fitoaromaterapeut

Rođen sam u Zadru gdje sam i završio gimnaziju Franje Petrića (MIOC). U Zagrebu sam diplomirao farmaciju na Farmaceutsko – biokemijskom fakultetu, na kolegiju Farmaceutska botanika.

Gotovo puno desetljeće radio sam u marketingu i kao stručni suradnik farmaceutskih i kozmetičkih firmi. Odbacio sam karijeru da bih se bavio onim što volim: biljkama i pisanjem. Sve je započelo sa pokušajem da pomognem koliko mogu članovima obitelji, prijateljima. Polako su i drugi ljudi počeli tražiti savjet i tad sam shvatio da moram učiti. Ničeg ne bi bilo bez mentora dr.sc. Stribora Markovića koji me usmjerio na pravi put. Područje prirodnih terapija vrlo je veliko i stalno treba učiti o novim spoznajama, ali i shvaćati vlastita ograničenja.

Danas držim predavanja i radionice iz fitoaromaterapije te izrade prirodne kozmetike. U Zadru držim savjetovanja o prirodnim terapijama.

Autor sam više stručnih kolumni (Adiva, Naturala magazin, Zadarski list), knjige “Prirodna kozmetika“, te tri romana u izdanju Profil Knjige.

Prijavite se na naš newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Item added to cart.
0 items - 0,00 kn